Είπαν για μας

Σταθερή Συνεργασία

Μετά από 15 χρόνια συνεργασίας μαζί σας, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω! Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή σας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχουν βοηθήσει εμένα και την οικογένεια μου να αποφύγουμε πολλές ταλαιπωρίες και «κακοτοπιές» από το δημόσιο φορέα που είμαστε ασφαλισμένοι. Η ιδιωτική ασφάλιση αποδείχθηκε σωτήρια κάθε φορά που χρειάστηκε να αποταθούμε σε αυτή για λόγους υγείας και η εξυπηρέτηση σας οποιαδήποτε στιγμή, ήταν πολύτιμη! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε τα καλύτερα! Μ.Κ.


Συνεχή Υποστήριξη

Πριν από 12 χρόνια που σας γνώρισα και ξεκίνησα το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, η αλήθεια είναι ότι ήμουν επιφυλακτικός αν αξίζει τον κόπο να δίνω ένα ποσό κάθε μήνα για τόσα χρόνια. Πήρα την απόφαση γιατί σας εμπιστεύτηκα αλλά και γιατί σκέφτηκα ότι «ποτέ δε ξέρεις όταν έρθει η ώρα πού θα χρειαστούν αυτά τα χρήματα!». Πράγματι… τότε δε μπορούσα να φανταστώ ούτε την οικονομική κρίση, ούτε την αναμονή συνταξιοδότησης μου από το δημόσιο μετά από 45 χρόνια ασταμάτητης εργασίας… το ποσό που 12 χρόνια αποταμίευα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσω να ζήσω αξιοπρεπώς χωρίς να περιμένω πότε η πολιτεία θα μεριμνήσει για την υγεία και την ασφάλεια μου. Σας ευχαριστώ για την παρότρυνση και την υποστήριξη εκ μέρους εμένα και της συζύγου μου!. H.Λ.


Άμεση Εξυπηρέτηση

Αγαπητή κα Αννίνου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινώς για την υποστήριξη και την άμεση εξυπηρέτηση σας στην πρόσφατη νοσηλεία μου. Ευτυχώς δεν επρόκειτο για κάτι ιδιαίτερο σοβαρό και έμεινα μόνο 3 ημέρες, παρ’ όλα αυτά με βοηθήσατε πάρα πολύ με τα γραφειοκρατικά, καθώς εγώ δεν ήμουν σε θέση. Θα ήθελα όμως να αναφέρω και ότι είμαι πολύ απόλυτα ικανοποιημένη από την αντιμετώπιση του νοσοκομείου και να τονίσω, πόσο απέχει η νοσηλεία σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο από εκείνη του δημοσίου. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι παροχές, η υγιεινή του χώρου, στο …. νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα ήταν εξαιρετικά και ασφαλώς σε καμία απολύτως σύγκριση με το πιθανό ράντζο στο οποίο θα βρισκόμουν αν πήγαινα σε κάποιο δημόσιο!! Κ.Π.


Απόλυτη Κάλυψη

Το μόνο που θα ήθελα να πω για εσάς, είναι ότι όσο καλή και να είναι η ιδιωτική ασφάλιση δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν ο ασφαλιστής σου δεν είναι συνεννοήσιμος και εξυπηρετικός! Φυσικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ασφάλεια υγείας που έχουμε κάνει, όμως ακόμη περισσότερο από εσάς τους ίδιους γιατί είστε πάντοτε πρόθυμοι να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου, να με βοηθήσετε σε οτιδήποτε έχει προκύψει και να προτείνετε εναλλακτικές λύσεις. Είστε πλέον καλοί και πολύτιμοι φίλοι πέρα από συνεργάτες και αυτό είναι το σημαντικότερο που αποκόμισα από τη γνωριμία μας! Καλή συνέχεια! Μ.Μ.


Σταθερή Βοήθεια

Μετά το πρόσφατο τρακάρισμα που είχα και το οποίο όπως γνωρίζετε μου στοίχησε 22 ημέρες στο νοσοκομείο, έχω αναθεωρήσει πολλά από τις απόψεις μου όχι μόνο για την ασφάλιση αλλά και για τη ζωή γενικότερα! Στην αξιολόγηση μου φυσικά δε μπορώ να μην αναφέρω ότι με βοηθήσατε εξαιρετικά όσον αφορά τη ζημιά του αυτοκινήτου και να σας ευχαριστήσω για την άμεση αντικατάσταση του. Θα ήθελα όμως να συζητήσουμε ξανά το θέμα και της ασφάλισης ζωής γιατί όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι δεν είναι να μπλέκεις με το δημόσιο… σαν την υγεία δεν έχει!! Τουλάχιστον αν ξαναπάθουμε κάτι να έχουμε μία αξιοπρεπή φροντίδα… A.Δ.