Βιογραφικά

Έλενα Αννίνου

Η Έλενα Αννίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Καθ’όλη τη σχολική της πορείας φοίτησε στο Αρσάκειο Ψυχικού της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Σπούδασε Κοινωνική Θεολογία κατεύθυνση Δίκαιο-Εγκληματολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως υπότροφος του Institute of International Education (USA).

Η εργασιακή της καριέρα ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές τις από το 1995. Εξειδικεύτηκε στην εξυπηρέτηση Ομαδικών Συμβολαίων Ζωής και Υγείας και Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Συμβολαίων για το προσωπικό μεγάλων Εταιρειών και Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επί 21 έτη υποστήριξε τη MetLife Ελλάδος, πρώην ALICO of AIG Greece, δοκιμάζοντας μεγάλες επιτυχίες σε τομείς διαχείρισης, εξυπηρέτησης και πωλήσεων. Πρόσφατα επέκτεινε την συνεργασία της με την Ασφαλιστική Αγορά, εντασσόμενη στο παραγωγικό δυναμικό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. Η φερεγγυότητα και η οικονομική ευρωστία αποτελούν κριτήριο για τις Εταιρείες που επιλέγει για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ασφαλισμένων.

Είναι κάτοχος LOMA (LIFE OFFICE MANAGEMENT ASSOCIATION - 2nd degree). Αρθρογραφεί για τον ασφαλιστικό τύπο και είναι Μέλος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece.